Markus Løtveit

Linjelærer for E-sport

Hei! Mitt navn er Markus Løtveit, jeg jobber for øyeblikket som esport lærer her på Bjerkely. Min lidenskap for esport startet med lanseringen av Starcraft 2 i 2010, siden den gang har jeg konnkurert i mange spill, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Til tross for at pro gamer drømmen aldri ble til, har jeg tilegnet meg mye kunnskap og erfaringer som kommer elevene til gode. En av mine største styrker både som en utøver og lærer er at jeg ser og sammenhengen mellom fysisk aktivitet og prestasjoner i spillet. Derfor løper jeg maraton samt trener litt styrke hver dag for en velbalansert kropp og sinn.

Utenom min store lidenskap for esport har jeg også en bachelor i Computer Games Design, det vil si at jeg liker å lage spill. Derfor er jeg innom spillutvikling fra tid til annen og slår av en prat, enten det skulle være 3D modellering, Programmering, Spilldesign eller annet. Jeg er nok ikke den mest frempå person i stabben, men jeg lover at jeg biter ikke! Så kom hjerne bortom og slå av en prat.

Liquipedia
Portfolio

“Gentlemen, we will chase perfection, and we will chase it relentlessly, knowing all the while we can never attain it. But along the way, we shall catch excellence.” - Vince Lombardi

Tilbake