Matsal

På nyåret 2019 oppgraderte vi matsalen, så den har nå fått et moderne uttrykk og har både varmdisk og salatbar.

Lydstudio

Skolen har et velutstyrt lydstudio der det er muligheter for å leke seg med redigering av musikk og lyd. Vi har to akustiske gitarer, og en elektrisk bassgitar til utlån. Ta gjerne med egne instrumenter.

Fotostudio

Våre fotostudioer er populære steder for de som vil lære seg å arbeide med lyssetting. Studioene er utstyrt med topp fotoutstyr, med flere blitser, softbokser, reflektorer, bakgrunner etc.


Sminkerom

Vi har et eget sminkerom med bl.a vanity-speil. Vi anbefaler å ha med egen sminke, men noe basis-produkter har vi.

Mørkerom

Vi har et meget velutstyrt mørkerom med 9 forstørrelsesapparat, skylle og tørkemuligheter for papirbilder. Vi har også egne rom for fremkalling av filmer.

Treningsrom

Treningsrommet er oppgradert med nytt utstyr. Her er det nå både tredemøller, stepkasser, trimsykler, romaskiner med mer.

Gymsal

Skolen har en stor gymsal med ribbevegg og annet utstyr, så her kan man variere aktivitetene. Den ligger rett over treningsrommet.

Fotballbane

Fotballbanen blir mye brukt i gymtimer og på fritiden.

Galleriet

Vi har et eget galleri som er forholdsvis nyoppusset, hvor elevene bl.a kan stille ut sine prosjekter opp gjennom året. Det blir også brukt til å ha elevcafè som drives av elevene som går på Kreativ Livslære.

Stue

På hovedbygget har vi en felles stue hvor det bl.a er en liten samling med brettspill. Her er det også en peis, og det er både tv skjermer og lerret hvor man kan se på film eller spille spill e.l.

VR rom

Vi har et eget VR rom, som oftest blir brukt av Spillutvikling. Der kan de utforske den teknologiske verdenen og finne inspirasjon til spill de skal lage selv i fremtiden.

Streamingrom

Hvis du har lyst til å teste livestreaming, har vi åpnet for det hos oss på Bjerkely. Vi har laget oss et streamingrom, hvor utstyret står ferdigmontert. Kanskje det blir streamingvalgfag til høsten?


3D printer

Bjerkely har egen 3D printer. Det er mulig for alle på skolen å bruke den, mot litt betaling av materiell. Perfekt for de som vil lage egne figurer til minitayrmaling f.eks.På Bjerkely har vi 4 internat, og til sammen 66 rom, hvert rom er på ca. 14 kvadratmeter.

Alle rom kan brukes som både enkeltrom og dobbeltrom, noen med bad. Rommene er møblert med seng, sovesofa, pult og mulighet for oppbevaring av klær. De rommene som ikke har eget bad har en vask. På hvert internat er det en større stue, som har et lite tekjøkken med mulighet for å lage seg kaffe, te og mikromat. Det er også vaskekjeller på alle internat med vaskemaskin og store tørkerom. Vi har også et elevkjøkken med litt av det mest nødvendige til et kjøkken, slik at hvis man vil bake seg en kake eller lignende, er det muligheter for det.