Bjerkely Folkehøyskole tilbyr linjene Cosplay & Foto, E-sport, Kreativ Livslære, Spillutvikling og Tegneserie & Manga. I tillegg til dette har vi mange spennende valgfag, disse kan gå på tvers av linjene og være helt uavhengig av fagtilbudene vi har, men det kan også gi mulighet til å fordype seg enda mer. Vi tilpasser valgfagene hvert år, både etter eventuelle ønsker og hva vi har av ressurser. Du kan lese mer om valgfagene våre her. 


Vi er en skole som gir deg muligheten til å omfavne nerden i deg, og du vil garantert finne noen med samme interesser som deg, både blant medelever og blant de ansatte. Vi har 4 internat, og du vil få muligheten til å bli godt kjent med naboene dine. 


Det er ingen søknadsfrist hos oss, men opptaket begynner 1.februar. Det lønner seg å søke tidlig! Les mer om søknaden og prosessen her.


Grunnet Covid-19 må du ha en avtale hvis du skal besøke noen på Bjerkely eller har andre ærend.

Avtal besøk med kontoret:
bjerkely@bjerkely.fhs.no
62 95 65 00


Bjerkely ble etablert i 1918, og er en selvstendig stiftelse knyttet til Normisjon. Skolen har 85 elevplasser, og aldersgrensen er 18 år. Er du yngre enn 18 år, bes du ta kontakt med skolen før du søker. Bjerkely Folkehøyskole har 30 ansatte. Verdigrunnlaget vårt bygger på de kristne verdiene, men alle er velkommen uansett tro eller ikke-tro. Vi skal ha et miljø med rom for forskjellige oppfatninger om trosspørsmål, samt at vi skal vise hverandre interesse og respekt. 

Bjerkely Folkehøyskole ligger i Åsnes kommune i Innlandet, med nærmeste tettsted Flisa.
For å komme deg til skolen via kollektivtrafikk må du reise med tog og buss via Elverum eller Kongsvinger. Nærmeste busstopp er Kvesetmoen,
det ligger et drøyt kvarters gange fra skolen. Besøksadressen er Bjerkely 7, 2266 Arneberg. Du må ha en avtale for å komme på besøk, ta kontakt med kontoret på bjerkely@bjerkely.fhs.no 

Svømmehall
På Flisa finnes det svømmehall som er åpen for bruk hvis man ønsker å ta seg en dukkert.
LES MER

Bowlinghall
Vi har en veldig fin bowlinghall her på Flisa med 10 baner.
LES MER

Bibliotek
Biblioteket på Flisa har et godt utvalg av bøker, filmer og lydbøker. Og har de ikke det du ønsker inne kan de skaffe det til veie i løpet av få dager.
LES MER

Kino
Blir flatskjermen i TV-stua for liten for deg, viser Flisa Kino filmer hver onsdag og søndag.
LES MER

Kjøpesenter
På Flisa finnes også et kjøpesenter, hvor man kan få tak i klær, sko, osv.
LES MER

Treningssenter
Vi har et par treningssentre på Flisa, så hvis treningsrommet på skolen og tilbudene ellers ikke er nok, kan du ta turen innom Puls Flisa eller Victus.


Skiløyper
Er du glad i langrenn er du heldig! Lysløyper finner du en liten biltur fra skolen.
Strender
På sensommeren er Glommas sandbanker et herlig sted å tilbringe late og varme søndager på, her kan man grille, bade og kose seg